03, 04 i 05 de MAIG tindrem TANCAT: Estarem a la FIRA de la Biomassa més important del món.

03, 04 i 05 de MAIG tindrem TANCAT: Estarem a la FIRA de la Biomassa més important del món.

La fira més important del món

Progetto Fuoco presentarà 800 marques per a 70.000 visitants esperats, 7 pavellons en 130.000 metres quadrats d’espai expositiu, més de 3.500 productes exposats, la majoria dels quals són funcionals, confirmant el paper de Progetto Fuoco com  l’esdeveniment internacional més important  per a productors i distribuïdors d’estufes. , xemeneies, cuines i calderes de llenya i pellets.

Projecte Web-Galeria Fire

L’edició 2022 s’enriqueix amb el nou portal “ Progetto Fuoco WEB-GALLERY ”, un espai virtual actiu durant tot l’any per garantir a les empreses visibilitat internacional i reforçar el seu posicionament; una eina que té com a objectiu implantar la Comunitat dels protagonistes del sector de la calefacció per biomassa afavorint la seva promoció i trobada.

La «GALERIA WEB del Progetto Fuoco» es pot veure a  www.webgallery.progettofuoco.com

«Fire Observer PREMI X 2021»

Escollir l’estufa, la xemeneia o la caldera adequada per a la teva llar també és una qüestió de disseny.

Per aquest motiu, Progetto Fuoco ha volgut impulsar la col·laboració amb el blog «Fire Observer – Danilo Premoli» organitzant un premi dedicat al disseny en el món de les estufes i xemeneies.

A més del vot dels lectors al blog, un jurat d’arquitectes atorgarà un premi especial entre tots els productes nominats per les empreses expositores. A més de l’entrega de premis de productes, a la fira s’exposaran els productes seleccionats i els guanyadors del premi.

Projecte Fire Innovation Village

Reduir encara més les emissions, augmentar l’eficiència, digitalitzar. Aquests són els tres objectius principals en el desenvolupament de sistemes de calefacció per biomassa. Objectius concrets i indispensables tant per al medi ambient com per al mercat. Per unir-los, una única característica: l’impuls innovador.

Les millors solucions tecnològiques italianes i europees del sector trobaran el seu lloc al poble de la innovació, una zona on les empreses innovadores més significatives compartiran les seves idees i presentaran els seus productes a possibles socis i inversors.

Hackathon, el repte entre joves innovadors

Durant el Progetto Fuoco 2022 també hi haurà un hackathon, una «marató d’idees» d’un dia en què joves innovadors -estudiants, desenvolupadors, talents treballaran per identificar solucions tecnològiques a. Els joves talents seran seleccionats i guiats en el treball pels professors de SMACT – Centre de Competències del Nord-est, l’estructura de transferència de tecnologia que agrupa totes les universitats del Triveneto, des de Trieste fins a Bolzano passant per Pàdua i Verona.

Projecte Bosco

Potenciar la producció d’energia a partir de la biomassa llenyosa i descobrir els beneficis de la cadena curta: PROGETTO BOSCO vol posar atenció a la innovació i la tecnologia al servei dels productors de biomassa llenyosa amb una exposició de més de 5.000 metres quadrats dedicada a la mecanització forestal. Equips i sistemes per a la transformació, envasat i emmagatzematge de la llenya en combustible «verd» (llenya, estelles i pellets): 5.000 metres quadrats on es podran veure,  fins i tot en funcionament , astilladores professionals i industrials, centres de producció de llenya, màquines de partida de fusta, serradores mòbils, telefèrics forestals i màquines dedicades a la tala.

Projecte de cuiner a l’aire lliure

Es tracta de la iniciativa Progetto Fuoco, dedicada a la cuina a l’aire lliure amb llenya i pellets, amb l’objectiu d’atraure el visitant del Garden Center.

Dues grans zones enjardinades a la zona exterior davant de l’entrada constituiran una zona per a demostracions i show-cooking, l’altra reservada per a l’exposició dels productes dels expositors.

L’oferta expositiva s’enriquirà amb un programa de conferències, presentacions, show-cooking adreçat a professionals, premsa i foodbloggers.

DATA DE L’ESDEVENIMENT –  Del dimecres 4 al dissabte 7 de maig de 2022

HORARI –  De 9.00 a 18.00 h.

ENTRADES –  Entrades CANGRANDE i SAN ZENO – Viale del Lavoro, 8

ZONA EXPOSITIVA –  Pavellons 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i zones exteriors

En cotxe

  • des de l’ autopista A22 : sortir a Verona Nord, agafar la Tangenziale Sud cap a Vicenza i dirigir-se cap a Verona, sortida n.6 Alpo, seguir les indicacions per a «Fiera»; distància: 7 Km
  • des de l’ autopista A4 : sortida Verona Sud, seguiu les indicacions cap a «Fiera»; distància: 1 Km

Amb Taxi

  • Centralita de Radiotaxi +39 045 532666 (15 línies telefòniques), H24 fins i tot en festius.
    Lloc web de Radio taxi Verona:  www.radiotaxiverona.it

Al tren

  • L’estació de tren principal és la de Verona Porta Nuova, accessible des de Veronafiere en pocs minuts amb autobús o amb taxi.

Amb avió

  • Trasllat amb autobús: l’aeroport de Verona està connectat amb l’estació de tren de Verona mitjançant un servei de transport/aerobús diari disponible cada 20 minuts
  • Bus llançadora gratuït: des de i des dels aeroports Marco Polo de Venècia i Bèrgam (horaris al lloc web)