Avís legal

AVÍS LEGAL

Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/ 2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: FRANCESC VALLS CALZADA

Domicili fiscal: C/ Empordà 74, 17600 – Figueres, Girona

Domicili de contacte: C/ Empordà 74, 17600 – Figueres, Girona

Correu electrònic: info@llarsdefocvalls.com

Telèfon:  972 501 820

CIF: 40442015B

PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de FRANCESC VALLS CALZADA . Es reserven tots els drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d’aquest pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS

FRANCESC VALLS CALZADA  no assumeix la responsabilitat de les infraccions en que puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l’ús d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.

FRANCESC VALLS CALZADA  tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ésser del seu interès.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb l’objectiu de complir els preceptes del Reglament general de Protecció de Dades 2016/679 de la Unió Europea i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, FRANCESC VALLS CALZADA  informa als usuaris d’aquesta pàgina web dels punts següents:

Tota la informació que rebi FRANCESC VALLS CALZADA  serà tractada amb la màxima confidencialitat i  seguretat, i  s’incorporarà als fitxers automatitzats de la seva propietat, la creació dels quals ha estat degudament notificada a l’Agència de Protecció de Dades.

Aquesta informació és emprada exclusivament per FRANCESC VALLS CALZADA  amb  la finalitat de mantenir la relació comercial i mercantil amb  els seus clients, així com per mantenir-los puntualment informats dels productes i  serveis que ofereix, i  no serà comunicada a terceres parts excepte en els casos en que FRANCESC VALLS CALZADA  estigui obligada legalment o es tracti de dades d’informació pública.

Les persones interessades podran exercir respecte a FRANCESC VALLS CALZADA  els drets d’accés, rectificació, supresió i portabilitat, així com l’oposició o limitació del tractament de les seves dades, mitjançant un escrit signat adreçat a FRANCESC VALLS CALZADA ,  C/ Empordà 74, 17600 – Figueres, Girona, o bé  trametent-lo per correu electrònic  a l’adreça info@llarsdefocvalls.com tot afegint-hi en qualsevol cas la fotocòpia del DNI de la persona interessada.

FRANCESC VALLS CALZADA  guardarà les dades de caràcter personal que hagi recollit, i  adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. FRANCESC VALLS CALZADA  complirà amb  aquesta obligació de conformitat amb  el Reglament 2016/679 (UE) del Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea (Reglament General de Protecció de Dades) i  totes les  disposicions posteriors.