Avís legal

AVÍS LEGAL

Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/ 2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: FRANCESC VALLS CALZADA

Domicili:   C/ Empordà 74 (Ctra Olot) 17600-Figueres, Girona

email: info@llarsdefocvalls.com

Telèfon: 972 50 18 20·

CIF 40442015B

 

PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de LLARS DE FOC VALLS. Es reserven tots els drets d’explotacio.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d’aquest pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS

LLARS DE FOC VALLS no assumeix la responsabilitat de les infraccions en que puguin incòrrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l’ús d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informaciño sense previ avís.

LLARS DE FOC VALLS tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ésser del seu interés.