Llars de Foc Valls al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Llars de Foc Valls al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Per 3a edició consecutiva, Llars de Foc Valls realitza juntament amb el col·lectiu Habitat Sostenible Girona, un curs de dos dies al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de Girona (COAC), el passat 12 i 13 de Novembre del 2020 (en línea en aquesta edició).

Hàbitat Sostenible Girona és una plataforma d’empreses associades en projectes de comunicació amb l’objectiu de col·laborar i fomentar l’estudi i la implementació de solucions per a l’optimització d’energia i adaptació a l’entorn natural d’habitatges sostenibles.

El curs, de dues sessions de quatre hores, comprèn els aspectes d’embolcall, fusteria, climatització i hermeticitat.

Sota el títol de “Solucions Energètiques amb Biomassa”, hem compartit coneixements i normatives que cal tenir en compte en projectar i construir un habitatge com són el consum d’oxigen que genera la combustió de llenya, pèl·let, gas o etanol, els productes de combustió estanca, les normatives existents, i les normatives que venen amb relació a les emissions a l’atmosfera.

El contingut permet als professionals arquitectes adaptar els seus criteris d’acord amb els estàndards d’edificis de consum d’energia quasi nul als quals es refereix la Directiva 2010/31 de la Unió Europea.

Més informació en aquest enllaç.