Ofertes en neteja de xemeneies, estiu 2020

Ofertes en neteja de xemeneies, estiu 2020

A Llars de Foc Valls recomanem un manteniment regular de les xemeneies i dels Conductes de Fums.

I aquest estiu tenim les següents ofertes vàlides fins al 15 de setembre 2020.

  • Estufa · Xemeneia A PÈL·LETInstal·lades per Llars de Foc Valls. Desplaçament fins a un radi de 30 km de Figueres. No inclou elements a substituir per trencament, desgast o avaria. Tarifa hivern: 120 euros + IVA. Oferta: 100 euros + IVA
  • Estufa · Chimenea A LLENYA: Per tot tipus de xemeneies de llenya. Desplaçament fins a un radi de 30 km de Figueres. No inclou elements a substituir per trencament, desgast o avaria. Tarifa hivern: 90 euros + IVA. Oferta: 70 euros + IVA

Posis en contacte amb Llars de Foc Valls per a qualsevol dubte.