2019. LLARS de FOC VALLS al COAC

2019. LLARS de FOC VALLS al COAC

LLARS de FOC VALLS amb HABITAT SOSTENIBLE GIRONA al COAC Girona.

.

Sota el títol de “Solucions Energètiques amb Biomassa”, hem donat aquesta xerrada al ilustre Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per compartir coneixements i normatives que cal tenir en compte al projectar i construir un habitatge; com són el consum d’oxigen que genera la combustió de llenya, pèl·let, gas o etanol, els productes de combustió estanca, les normatives existents, i les normatives que venen amb relació a les emissions a l’atmosfera.

El contingut permet als professionals arquitectes adaptar els seus criteris d’acord amb els estàndards d’edificis de consum d’energia quasi nul als quals es refereix la Directiva 2010/31 de la Unió Europea.

Més Info a la web del COAC:

http://www.escolasert.com/ca/oferta-formativa/solucions-energetiques-optimes-lhabitatge-sostenible