Saps que és la Doble Combustió?

Saps que és la Doble Combustió?

La tecnologia de combustió neta o doble combustió permet que el 90% dels gasos i partícules presents en el fum es cremin i es converteixin en escalfor. Això es tradueix en un nivell d’emissions mínim, ja que l’aparell fa servir l’energia per produir escalfor en comptes de fum.

No confondre la doble combustió amb l’entrada d’aire secundari.

Aquesta tecnologia és una aportació d’aire extra sobre les brases. Això fa que la tecnologia de combustió neta sigui un component de gran valor afegit.

Rendibilitat i respecte pel medi ambient, els Aparells amb tecnologia de combustió neta necessiten molta menys llenya que la que necessiten altres Aparells sense aquesta tecnologia per generar la mateixa quantitat de calor. Si encén el foc correctament, pot arribar a reduir el consum de llenya a la meitat. D’aquesta manera aconseguirà el rendiment més gran de la llenya sense impactes negatius sobre el medi ambient. També estalviarà diners gràcies a la reducció en el consum de llenya.