Llars De Foc Valls

MANTENIMENT

NETEJAR EL SUTGE DEL VIDRE

Totes els nostres aparells disposen d’un sistema de neteja de vidre per aire ( air-wash/aire secundari ) que procura mantenir el vidre net durant el funcionament de l’estufa . Quan s’embruta , normalment n’hi ha prou amb cremar intensament durant un curt període de temps perquè la temperatura generada s’encarreguin de cremar les partícules condensades  adherides al vidre.

Si malgrat tot , el vidre segueix quedant brut per la condensació de l’humitat de la llenya , recomanem el següent mètode : humitegi un paper de diari arrugat i poseu-hi  una mica de cendra de la que queda al fons de l’estufa . Fregui el paper contra el vidre.Repetiu tantes vegades com sigui necessari . Al final , eixugueu el vidre amb un paper sec. És un mètode més més ecològic , eficient i barat que els netejavidres tradicionals.

Es recomana un manteniment regular dels aparells i els conductes . Un aparell net ofereix millor visió de foc , la llenya crema millor i amb menys residus . A més, si crema una bona llenya seca , i escura el seu Conducte de fums amb regularitat , es minimitza el risc d’incendi. Un manteniment adequat prolongarà la vida útil del seu producte